14 септември 2018

Известување 14.09.2018

 За претстојниот викенд дежурни лицa за контакт со медиуми ќе бидат: 

Сабота:

Лиза Бендевска 072 228 662

Тони Ангеловски 070 274 499

Недела:

 

Ивица Илиевски 070 325 889
 
Тони Ангеловски 070 274 499