Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
Дали сметате дека со подобрување на обуката во автошколите ќе се подобри безбедноста во сообраќајот на патиштата?Дали сметате дека испитните комисии при испитните центри објективно ги оценуваат кандидатите за возачи?
Дали сметате дека техничкиот преглед на возилата во станиците за технички прегледи квалитетно се спроведува?
Гласај  Резултати

 

 

 

 
Сектори за внатрешни работи
Полициски станици
Bitola Strumica Stip Veles Kumanovo Skopje Tetovo Ohrid
 
   

 

Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија
Министерство за внатрешни работи на Република Македонија, ул.Димче Мирчев бр.9, 1000 Скопје, Македонија.
тел: +389 (0)2 3 117 222 факс: (02)3112468 е-пошта: kontakt@moi.gov.mk | Најава